Nieuws - Terugblik 2020


Het is een rare tijd voor iedereen.  Er worden creatieve manieren gezocht en gevonden om elkaar te ‘zien of ontmoeten’. Door digitaal te overleggen bijvoorbeeld en we werken veel thuis. Dit doen we met elkaar en voor elkaar, om gezond te blijven en geen corona virus op te lopen.

Voor de Riders For Health betekent het ook een raar jaar waarin we weinig voor de zorg in Gambia hebben kunnen betekenen. Begin 2020 hebben we op de motobeurs in Assen en Utrecht gestaan. De evenementen waar we daarna bij aanwezig zouden zijn, zijn afgelast of op aangepaste manier door gegaan, waardoor het niet mogelijk was om met een verkoopstand aanwezig te zijn of de helmengarderobes geopend te hebben. 

In januari hebben een aantal van onze vrijwilligers een werkbezoek aan Gambia gebracht en samen met Riders For Health Gambia de container uitgepakt en spullen geinstalleerd/ gemonteerd. 
In december hebben we, ondanks dat we weinig inkomsten hebben kunnen verwerven, een container met goederen naar Gambia kunnen sturen. We hebben verschillende spullen, waaronder motorkleding en kantoormeubelen gekregen. De container is onderweg naar Gambia of inmiddels al gearriveerd. 

Voor dit jaar is het nog onduidelijk welke evenementen doorgang vinden en op welke wijze dit zal gebeuren. Als hier meer duidelijkheid in is kunnen we bekijken in hoeverre het mogelijk is de verkoopunit/-stand en/of helmengarderobe geopend te hebben. 

Wij wensen allen een gezond 2021 toe!!!