Nieuws - Werkbezoek aan Gambia


In januari zijn een aantal van onze vrijwilligers op werkbezoek in Gambia geweest. Er is in deze week weer veel werk verricht. De container is gelost en het materiaal is verdeeld over de verschillende locaties en afdelingen. Er waren veel blije gezichten en wij hebben veel complimenten ontvangen voor het werk dat wij in Nederland verrichten. 

In Kanifing zijn twee nieuwe hefbruggen geplaatst en is een defecte hefbrug gerepareerd. Dit alles met behulp van een monteur die vanuit Nederland mee is gekomen. Het Gambiaans team en onze vrijwilligers hebben super goed samen gewerkt. 

 


Therese Dremmeh (Country Director Riders Gambia) heeft de vrijwilligers uitgenodigd en nogmaals benadrukt wat de Riders For Health Nederland heeft betekend voor het succes van het programma in Gambia. Ze vertelde dat ze zonder onze hulp van de afgelopen jaren niet zo goed zouden kunnen werken als ze nu doen. 

Dit succes is mogelijk met de inzet van onze vrijwilligers. Maar ook wij hebben daar anderen voor nodig; namelijk de bezoekers die gebruik maken van onze helmgarderobes en producten kopen bij onze verkoopunit en onze sponsoren. Hartelijk dank dus!!!