Om geld in te zamelen voor ons project in Gambia verrichten wij verschillende activiteiten.
 

Helmgarderobes

Wij beschikken over twee helmgarderobes op het TT-circuit in Assen. Deze twee permanente garderobes bieden ons de mogelijkheid 2500 helmen en enkele honderden pakken en laarzen beschermd en veilig te stallen, zodat bezoekers zonder zorgen kunnen genieten van het evenement. 
Je vindt onze garderobes achter/onder de hoofdtribune en op de Stekkenwal.Verkooppunten

Naast onze helmgarderobes beschikken wij ook over twee vaste verkooppunten op het TT-circuit.. Soms is er een mobiele derde verkooppunt aanwezig in de buurt van de paddock. Deze verkooppunten bieden de bezoeker van een evenement bijzondere merchandise tegen scherpe prijzen. Deze verkooppunten zijn in samenwerking met het TT-circuit en daarom kan je hier soms ook bijzondere aanbiedingen of gratis producten krijgen. 

Beurzen en markten

Om onze doelstellingen te kunnen verwezenlijken zoeken we tal van mogeljkheden om het grote publiek te laten weten wat we doen en waarvoor om zodoende fondsen en middelen te werven. Beurzen en markten zijn de evenementen om dat te doen. 
Onderhoud

Om al dit leuks te kunnen doen is het uiteraard noodzakelijk om het materiaal dat we daarvoor bezitten in goede conditie te houden. De kosten daarvan moeten tot en absoluut minium gereduceerd worden. We werven fondsen voor het realiseren van pojecten in Afrika en de overhead om dat te doen wordt constant kritisch afgewogen. 

Fondswerving

Eigenlijk is alles wat we doen gericht op het werven van fondsen. De meeste merchandise wordt met een kleine winstmarge verkocht. Die winst wordt geïnvesteerd in (hulp)middelen voor Afrika. We beseffen terdege dat ook het leven hier steeds duurder wordt en dus zoeken we constant naar een optimum tussen leuke producten voor een schappelijke inkoopprijs die we scherp kunnen aanbieden.

Voorlichting

Tijdens alle activiteiten die we ondernemen bestaat altijd de mogelijkheid om bezoekers te informeren waar Riders voor staat en hoe ze haar doelstellingen probeert te realiseren. We doen dat passief, wat wil zeggen dat we alleen op uitnodiging voorlichting geven.

 

NieuwsEvenementen